Preparació d’oposicions (bomber / mosso d’esquadra / policia local)

Preparació d’oposicions (bomber / mosso d’esquadra / guàrdia urbana – policia local / agent rural)

Preparació de la fase d’avaluació psicològica: tests de personalitat i entrevista.

ACTUALITAT:

Mossos d’Esquadra ⇒ Convocatòria 46/23 

  • Tercera prova (adequació psicoprofesional): qüestionari de competències professionals (17 juny) i entrevista personal (preparació presencial o online): Demana informació al 676586039

SESSIÓ FORMATIVA – dia 10 de juny (matí 10h o tarda 16h)-: Sessió formativa online per a la preparació del test competencial i el formulari de dades curriculars i motivacionals (biodata). Durant la sessió (per la plataforma Zoom i d’unes 2h de durada) veurem com són i com funcionen els tests competencials, com avaluen les competències que surten a les bases, recomanacions de com afrontar la prova, i exemples de tests competencials, així com assessorament per a la realització del formulari de dades curriculars i motivacionals (biodata). Tots els que hagueu fet la sessió podreu posar en pràctica allò que haureu après fent un test competencial (a posteriori de la sessió) i rebent el seu resultat i un anàlisi personalitzat. Demana informació per whatsapp al 676586039.


Agent rural ⇒ Accés a agent rural de l’escala bàsica 04/22

  • Segona i Quarta prova (test de personalitat i competències professionals): qüestionari/s de competències professionals i entrevista (preparació presencial o online, individual o grupal fins a 4 persones): Demana informació al 676586039

Bombers de la Generalitat ⇒ Accés a bomber/a de l’escala bàsica: Convocatòria 81/23

  • Quarta prova: Prova d’avaluació psicològica: Demana informació al 676586039

Policia Local / Guàrdia urbana: Contacta amb mi (676586039) per tal que et pugui ajustar la proposta de preparació segons les bases específiques de la oposició.


Altres administracions: Contacta amb mi (676586039) per tal que et pugui ajustar la proposta de preparació segons les bases específiques de la oposició.