La meva parella m’ha demanat temps. Què faig?

La meva parella m’ha demanat temps. Què faig?

La millor manera per a poder resoldre aquest dubte és utilitzant el sentit comú.

Tenint en compte que en un cas així probablement ens trobarem en una situació de dependència emocional , és molt possible que tinguem aquest “sentit” una mica distorsionat.

Per aquest motiu, proposo que et facis les següents preguntes per a reflexionar i que tu mateix en treguis les conclusions:

  • Què arregla el temps que no ho pugui fer una conversa?

Si el teu cas és el de: “La meva parella diu que no és cosa meva, que és cosa seva. Que no sap què li passa. Que està “agobiat/da”, que té problemes (familiars, a la feina, …) i necessita estar sol/a i aclarir-se”. Llavors pregunta’t:

  • Quan algú té problemes, s’aparta de la parella o hi busca suport?
  • Per quin motiu creus que la teva parella necessita apartar-se de tu quan està “agobiat/da”?

En aquests casos és difícil establir unes conclusions universals, ja que cada persona i cada relació són un món, però tots solem seguir una sèrie de patrons de comportament semblants. Per això, és probable que el teu sentit comú t’estigui dient que hi ha un problema real en la vostra relació, o que la teva parella està “guardant la partida (clic per veure)”. Si és així, el millor que pots fer és posar el tema sobre la taula, ja que els problemes es resolen amb comunicació i no pas amb incomunicació.

La decisió és teva.

Vols parlar amb mi sobre algun tema? Consulta les meves dades de contacte o els meus serveis de psicologia online.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.